Share

Luxe vakantiewoningen voor twee personen

In het buitengebied van het mooie dorp Maasbree, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, hebben wij voor u drie luxe vakantiewoningen gerealiseerd voor twee personen. Onze drie vakantiewoningen hebben wij een naam gegeven.

  • Vakantiewoning Huisje 1 (eerste vakantiewoning 65 m2 met prive terras)
  • Vakantiewoning Huisje 2 (middelste vakantiewoning 75 m2)
  • Vakantiewoning Huisje 3 (laatste vakantiewoning 75 m2)

Inrichting

Deze 75m2 grote vakantiewoningen zijn van alle comfort voorzien, en zijn zeer ruim ingedeeld. U kunt gebruik maken van gratis draadloos internet. In uw appartement heeft U de beschikking over een compleet ingerichte keuken, met vaatwasser, keramische kookplaat, oven, diepvrieskast, koelkast, en magnetron.

De badkamer in de twee grotere vakantiewoningen is voorzien van een tweepersoons ligbad, douche, een wastafel en WC.De beide vakantiewoningen zijn beide voorzien van een tweede WC. Alle drie de vakantiewoningen zijn uitgerust met een wasautomaat en condensdroger. De derde vakantiewoning is 65 m2, heeft echter als extra een prive terras van 40 m2, de
uitvoering binnen is praktisch gelijk aan de andere appartementen. Deze vakantiewoning heeft geen bad, wel een volledig uitgevoerde doucheruimte met WC en grote wastafel.

Bewust hebben wij gekozen per appartement voor een slaapkamer voor twee personen, dit om de rust in en buiten de appartementen te waarborgen. Uw slaapkamer is uitgerust met een bed van 180*200 cm, met aparte matrassen, zodat U afzonderlijk kunt genieten van een voor en achter op hoogte verstelbare bodem.

De woonkamer met geintegreerde keuken is ruim ingedeeld, met een mooi uitzicht op Maasbree. Voorzien van digitale satelliet TV, radio/cd etc. Beide woningen hebben een eigen parkeerplaats, ook de stalling van eventueel uw fietsen in een tuinhuisje behoort tot de woningen. U kunt bij ons ook fietsen huren, zie prijspagina.

U beschikt over een wandeltuin van 4000 m2, met twee afzonderlijke zitplekjes waar U met een wijds uitzicht op Maasbree kunt relaxen. Een grote afgeschermde ligweide behoort ook
tot de appartementen.

Vanwege de geboden rust zijn huisdieren niet toegestaan.

Omgeving

In de directe nabijheid van de vakantiewoningen (1km) zijn fitness- en sporthal en tennisbanen, ook buiten-en binnenbaden zijn in Maasbree ruimschoots voorzien. De vakantiewoningen zijn gelegen aan de een van de mooiste routes van Maasbree, aangesloten op de knooppuntroute.

Ook de gastronomie is zowel in als buiten Maasbree in al zijn mogelijkheden aanwezig, betaalbaar en lekker.

Wilt U genieten van een uitzonderlijk rustige vakantie, dan laat het ons weten en wij garanderen U een zeer rustig en aangenaam verblijf.

Voor leuke uitjes in Noord-Limburg